Fysioterapeutti / Särkänkoti, Orivesi - Tampereen kaupunki

Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ryhmäkoti Koivikossa ja Kedossa.
Lisäksi Särkänkodissa on lyhytaikaishoitoa, jossa asiakkaan on mahdollista saada erityistä kuntoutusta.
Särkänkoti on hyvin saavutettavissa, myös julkisilla kulkuneuvoilla Tampereelta tultaessa.

Hae meille fysioterapeutiksi Särkänkotiin tekemään merkityksellistä työtä asukkaidemme arjen parantamiseksi!

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, sijoittuen ajalle
28.9.2021-21.2.2022.

Fysioterapeuttina olet osana moniammatillista tiimiä ja tehtäviisi kuuluu muun muassa asukkaiden neuvontaa ja ohjausta.
Työpanoksesi on merkittävä asukkaiden aktivoinnissa, kuntouttamisessa sekä kunnon ylläpitämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu fysioterapeutti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.
Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja reipasta työotetta sekä aitoa halua työskennellä ikäihmisten parissa.

Lisätietoa tehtävästä antavat palveluesimies Tea Kärnä, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 19.10.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tea Kärnä, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä / Särkänkoti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 35100 Orivesi as
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat