Fysioterapeutti, Savukoski

Hakuaika päättyy  2.8.2024 15:00

Tule fysioterapeutiksi Savukoskelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule fysioterapeutiksi Lappiin!

Haemme fysioterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen Savukosken toimipisteeseen aikavälille 12.8. - 30.9.2024. Tehtävä sijoittuu Lapin hyvinvointialueen Alueellisten kuntoutuspalveluiden Itä-Lapin palvelualueelle. Savukosken toimipisteellä työskennellään tiiviissä yhteistyössä Pelkosenniemen toimipisteen fysioterapeutin kanssa. Asiakaskäyntejä on myös Pelkosenniemen kunnan alueella.

Fysioterapeutin tehtävänä on kaiken ikäisten asiakkaiden lääkinnällisen kuntoutuksen avofysioterapiapalvelut perusterveydenhuollossa, kotikuntoutuksessa sekä apuvälinepalveluissa.

Työssä korostuu oma-aloitteisuus ja itsenäinen työote sekä moniammatillinen työskentely eri ammattiryhmien ja toimijoiden kanssa. Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja, positiivista asennetta sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun fysioterapeutin tutkinto (AMK) tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen fysioterapeutin tutkinto. Edellytämme tehtävässä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista fysioterapeutin laillistusta. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.
Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 2.8.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Erja Peltonen

0401597543

Ajalla 8.7.-4.8.2024:

Marjut Ylitepsa

0406836171

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan