Fysioterapeutti, sijaisuus, Espoon sairaalan päivystysosasto - Espoon kaupunki

Haemme joukkoomme fysioterapeuttia sijaisuuteen Espoon sairaalan päivystysosastolle. Osasto sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen uusissa tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampuksella toimivaa Espoon sairaalaa.

Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhytaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 3 vrk. Osastolla on 22 sairaansijaa ja potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Fysioterapeuttina työskentelet osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaidesi kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä osallistut potilaan toimintakyvyn arviointiin sekä apuvälineiden tarpeen kartoitukseen. Työssäsi sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua palvella potilaita hyvin, kykyä motivoitua työstä sekä halua oppia ja kehittää uutta.

Perehdytämme sinut työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin.

Espoon sairaalan päivystysosastolla tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon sairaalan päivystysosasto
Työaika: 114 h 45 min / 3 vko, työ on 2-vuorotyötä sisältäen myös viikonlopputyötä aamuvuoroissa.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu fysioterapeutti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/sosiaali_ja_terveyspalvelut/terveyspalvelut/espoon_sairaala

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Kaisa Jakobsson
p. 040 639 4282

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Päivystysosasto
Osoite: Turuntie 150, 02740 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.