test

Fysioterapeutti, sijaisuus, kotihoito

Hakuaika päättyy  31.10.2023 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntoutuspalveluihin fysioterapeuttia sijaisuuteen. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Sijoituspaikkana on kotikuntoutus, jossa meidän alueellamme työskentelee 3 fysioterapeuttia ja 2 toimintaterapeuttia. Sijaisuuden työalueeseen kuuluvat Nivala ja Sievi.

Kotikuntouksen asiakkaat ovat suurimmalta osin ikäihmisiä, jotka toimintakyvyn muutosten myötä ohjautuvat kuntoutuksen palveluihin mm. arviointi- ja kuntoutusyksiköistä sekä kotihoidosta. Fysioterapeutin työ on arvioivaa ja ohjaavaa. Työtä tehdään yhdessä toimintaterapeuttien kanssa. Pohteella kotikuntoutus on voimakkaassa kehittämisen vaiheessa, joten työtehtävien sisältöön on mahdollista vaikuttaa. Työ on liikkuvaa, säännöllistä päivätyötä.

Etsimme yhteistyökykyistä, työn kehittämisestä innostuvaa ja itsenäiseen työotteeseen kykenevää fysioterapeuttia.

Fysioterapeutin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Pirjo Erkinantti, p. 044 419 5194, sähköposti: pirjo.erkinantti@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan