Skip to main content
test
Fysioterapeutti tai toimintaterapeutti, keikat ja lyhyet sijaisuudet - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Fysiatrian toimialue etsii juuri Sinua! Olet innokas oppimaan uutta ja kehittymään. Tulet toimeen niin potilaiden kuin moniammatillisen tiimin kanssa, työskennellen yhdessä potilaan parhaaksi. Elinkaari ajattelun mukaan kehitämme tuki- ja liikuntaelinpotilaiden diagnostiikkaa ja hoitoa sekä tuotamme fysio- ja toimintaterapiapalveluja sairaala- ja poliklinikka potilaille. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi ja olemme sinuun yhteydessä kun koulutustasi ja kokemustasi vastaavaan tehtävään haetaan työntekijää. Samalla varaamme sinulle haastatteluajan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Fysioterapeutti ja toimintaterapeutti opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Kaikilta haastatteluun tulevilta hakijoiltamme tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut tiedot oikeiksi. Ota siis mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoiden tulee tuoda haastatteluun mukaan oikeaksi todistettu opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa, suoritetut opintopisteet sekä ensiapu suoritus. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työ- ja haastattelutilannetta voit tiedustella: OYS rekrytointipalvelut p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköposti: rekrytointi@ppshp.fi.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Rekrytointipalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat