Fysioterapeutti: terapiapalvelut, Ilomantsi (ID5211) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 7.11.2021 mennessä yksi (1) FYSIOTERAPEUTIN tehtävä

Fysioterapeutin tehtävä on Kuntoutuksen palvelualueelle terapiapalveluihin.

Tehtävän aloituspaikka on Ilomantsin terapiapalveluissa. Sinua odottaa monipuolinen työnkuva, jossa painottuu ikääntyneiden kotiin vietävät kuntoutuspalvelut sisältäen myös avovastaanottotyötä terveysasemalla.

Olet aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi itseohjautuvasti sekä joustavasti. Sinulla on avoin asenne uusien toimintamallien rakentamiseen eri-ikäisten kuntalaisten avovastaanottotoiminnassa sekä ikääntyneiden kotikuntoutuksessa. Eduksesi katsotaan monipuolinen kuntoutusosaaminen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostuneisuutta moniammatilliseen yhteistyöhön.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 13.10.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5211
  • 13.10.2021 - 7.11.2021 23:59
  • IlomantsiPohjois-Karjala

Yhteystietomme

Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat