Skip to main content
test
Fysioterapeutti: terapiapalvelut, Tuupovaara (id7970) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 8.10.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

Fysioterapeuttia (1)Kuntoutuksen palvelualueen terapiayksikköön

Tehtävänkuvaus Tehtävä sijoittuu Joensuun kaupunkiin kuuluvien Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran alueiden terapiapalveluihin. Työskentelypiste tulee olemaan Tuupovaarassa.

Sinua odottaa perusterveydenhuollon fysioterapeutin mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva. Tehtäviisi kuuluu eri-ikäisten tules-asiakkaiden sekä erilaisten lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden parissa tehtävä avovastaanottotyö. Työ sisältää myös apuvälinepalvelua, ryhmäohjausta, toimintakyvyn arviointia ja osallistumista kuntoutusuunnitelmien laadintaan.

Toivomme, että olet aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi itseohjautuvasti sekä joustavasti. Sinulla on avoin asenne uusien toimintamallien rakentamiseen ja olet kiinnostunut todella monipuolisesta työnkuvasta. Arvostamme fysioterapeuttien suoravastaanottopätevyyttä sekä laaja-alaista osaamista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot varmistavat tehtävässä onnistumisen.

Työyhteisön esittelyTyöskentelemme moniammatillisen työyhteisön jäseninä. Siun soten alueella terapiapalvelut muodostuvat fysio- ja toimintaterapeuteista sekä kuntohoitajista. Avopalveluiden lisäksi työskentelemme kotiin vietävissä palveluissa, apuvälinepalveluissa ja osastokuntoutuksessa. Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään iloiseen ja sosiaaliseen työyhteisöön.

KelpoisuusehdotKelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävässä.

Palkkaus ja edut Tehtäväkohtainen palkka on: 2802,07 € / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrän mukaan voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloituksessa otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä on koeaika6 kuukautta.

Lisätietoja antaa Ritva Mönkkönen, ritva.monkkonen@siunsote.fi, puh. 013 330 7951.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.9.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7970
  • 19.9.2023 - 8.10.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Yhteystietomme

Ritva Mönkkönen, ritva.monkkonen@siunsote.fi, puh. 013 330 7951.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat