Fysioterapeutti vanhuspalveluihin - Uudenkaupungin kaupunki

Fysioterapeutti vanhuspalveluihin - Uudenkaupungin kaupunki

Sosiaali- ja terveyskeskus hakee vanhuspalveluihin määräaikaista fysioterapeuttia ajalle 1.7 2019-31.12.2019. Fysioterapeutti toimii vanhuspalveluissa. Tehtävänä on omaishoidon, muistipoliklinikan ja kotihoidon sekä ympärivuorokautisen hoidon asiakkaiden fyysisen toimintakyvyn ja kotona asumisen tukeminen. Fysioterapeutti toimii pääasiassa asiakkaan omassa asuinympäristössä ja tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta vanhustyöhön ja sen kehittämiseen Työ on tiimityötä. Hakemamme fysioterapeutti on innostava, osaava ja kannustava ammattilainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Kotihoidon fysioterapeutit Sanni Ala-Uotila puh. 050 307 5205 ja Outi Nurmi puh. 044 702 2888.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Varaudu esittämään tutkinto- ja mahdolliset työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Uudenkaupungin kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen vuonna 2011, 2014 ja 2017.

Tutustu työnantajaan