Fysioterapeutti, vanhusten palvelut - Lopen kunta

Lopen kunta panostaa ikäihmisten kotona asumisen tukemiseen. Nyt haemme fysioterapeuttia vanhuspalveluihin. Tule sinäkin työskentelemään innostavaan ja kehittyvään työyhteisöön!
Toimeen valittavan fysioterapeutin tehtäviin kuuluvat kotikuntoutus ja kotona asuvien ikäihmisten toimintakyvyn edistäminen, ennaltaehkäisevät kotikäynnit, kotihoidon kuntouttavan arviointijakson toteuttaminen yhteistyössä kotihoidon/ kotikuntoutustiimin kanssa sekä lyhytaikaisyksikön fysioterapeutin tehtävät. Fysioterapeutti pääsee kehittämään ja koordinoimaan ikäihmisten kuntoutuspalveluita yhdessä tiimien kanssa.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innokkuutta työskennellä ikäihmisten parissa ja toiminnan kehittämistaitoja. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja kotikuntoutuksesta katsotaan eduksi.
Työsuhde alkaa 26.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Edellytämme myös ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.


Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 27.09.2020 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Vanhuspalvelujen johtaja p.019-758 6150

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut
Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - Unicef lapsiystävällinen kunta