test
Fysioterapeutti - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Oletko kiinnostunut työskentelemään sairaalaympäristössä, et kaihda haasteita ja arvostat mahdollisuutta päästä työskentelemään innostavassa moniammatillisessa ympäristössä?

Meillä on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä haettavana fysioterapeutin toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Asiantuntijapalveluiden Fysioterapiayksikössä.

Meillä fysioterapeutti työskentelee useilla eri erikoissairaanhoidon erikoisaloilla niin kirurgisten kuin sisätautipotilaiden parissa. Fysioterapeutti arvioi, suunnittelee ja toteuttaa fysioterapiaa erilaisille kirurgisille sekä sisätauteja sairastaville aikuispotilaille sekä toimii yhteistyössä osastojen henkilökunnan kanssa.

Työssä tarvitaan vahvaa vuorovaikutusosaamista, itsenäistä työn hallintaa, kykyä sopeutua vaihteleviin työtilanteisiin sekä halua kehittää omaa osaamista, fysioterapiaprosesseja sekä moniammatillista kuntouttavaa toimintaa.

Eduksi luetaan kiinnostus ja mahdollinen työkokemus tai lisäkoulutus lantionpohjafysioterapiasta tai esimerkiksi kirurgisten potilaiden (mm. sydän-, vatsa- ja verisuonikirurgia) sekä hengityspotilaiden ja tuki- ja liikuntaelinpotilaiden fysioterapiasta sekä hyvä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kehittyvässä työyhteisössämme.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää työstä ja työyhteisöstämme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
palvelualuejohtaja, Anja Kylävalli puh. 02-3132795
johtava fysioterapeutti Elina Jokinen p. 050 306 4625
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks palvelualue 1 Asiantuntijapalvelut, TP1B Fysioterapia

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat