Skip to main content
test
Gastrokirurgian osastonylilääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen keskussairaala on tunnettu vahvana kirurgisen osaamisen keskuksena. Olemme muuttaneet vuoden 2021 alussa uuteen Sairaala Novaan, jossa mahdollisuudet toiminnan edelleen kehittämiselle ovat erinomaiset.

Haemme nyt gastrokirurgian erikoislääkäriä

OSASTONYLILÄÄKÄRIN

vakituiseen virkaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen osastonylilääkärin tehtävänkuvan erityisvastuuna kolorektaalikirurgia ja tyräkirurgia. Tehtävään kuuluu toimintamallien päivittäminen ja kehittäminen sekä klinikan toiminnan suunnittelu yhdessä muiden ylilääkäreiden ja osastonylilääkäreiden kanssa.

Toivomme hakijalta vahvaa kokemusta laparoskooppisesta kolorektaalikirurgiasta, proktologiasta ja lantionpohjan toimintahäiriöiden hoidosta.

Kelpoisuusehtona on gastroenterologisen kirurgian erikoislääkärin pätevyys. Kliinisen osaamisen lisäksi edellytämme aloitteellisuutta, järjestelykykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti. Lyhyet etäisyydet mahdollistavat työmatkat halutessasi myös ilman autoa. Talvisin laskettelu- ja hiihtomahdollisuudet sekä kesäisin järvien ympäröimä kaupunki antavat hyvää vastapainoa työlle.

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoa, kysy lisää!
-
Palvelujohtaja Kati Kyrölä
puh. 014 269 3073
-
Ylilääkäri Matti Kairaluoma
puh. 014 269 3133
-
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ksshp.fi

Lisätietoja

Operatiivinen palvelualue, Kirurgia

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöönotettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat