Skip to main content
test
Geologi, Geotekniikka -yksikkö - Espoon kaupunki

Geologi toimii mm. asiantuntijana kaupungin kalliorakennushankkeissa sekä pohjavesiin liittyvissä kysymyksissä.

Geologin tehtävään kuuluvat kaupungin rekistereissä olevien maa- ja kallioperäaineistojen sekä rekisterien ylläpito- ja kehitystyöt. Geologi huolehtii kaupungin kalliorakennushankkeisiin liittyvistä rakennusgeologisista kalliokartoituksista sekä hankkeiden tarvitsemista kallioperätutkimuksista. Geologi huolehtii siitä, että tiedot Espoon kaupungin maanalaisista tiloista ja porakaivoista ovat ajan tasalla. Geologi antaa lausuntoja rakennusvalvonnalle maanalaisten tilojen (kuten länsi-metron) läheisyyteen porattavista kaivoista tai louhintatöistä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkitekniikan keskus / Geotekniikka -yksikkö, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää tietämystä maa-, kallioperä- ja pohjavesigeologiasta. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Arvostamme paikkatieto-ohjelmien käyttökokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta geologisista ja geotekniikan toimialaan liittyvistä tutkimus- ja mittaustehtävistä, CAD-suunnitteluympäristön tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalveluiden palvelualue, Geotekniikka -yksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-04-142-22
  • 1.9.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3598,15 €/kk
  • Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 1.8.2022 - 29.8.2022 15:45
  • KuntaTeknisen alan muut tehtävätTekninen alaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Jouni Rautiainen, 050 345 6478, etunimi.sukunimi@espoo.fi ja geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila, 050 572 7614, etunimi.sukunimi@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalveluiden palvelualue, Geotekniikka -yksikkö

Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisistä tutkimuksista, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta, maastomallimittauksista sekä tietokantojen ylläpidosta.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat