Geriatri - Seinäjoen kaupunki

Haemme Seinäjoen terveyskeskukseen

GERIATRIA

toisen geriatrimme työpariksi moniammatilliseen tiimiimme Myllypuistosairaalaan ja muistipoliklinikalle. Yksikössä toimii kaksi psykogeriatrista osastoa (yht. 27 vuodepaikkaa). Henkilökunta on geriatriseen työhön innostunutta ja sitoutunutta. Tiimissämme on lisäksi palveluneuvoja, kaksi muistihoitajaa ja geriatriaan erikoistuva lääkäri.

Haemme tehtävään geriatrian erikoislääkäriä. Palkkaus määräytyy hyvän paikallisen lääkärisopimuksen mukaan ja työn ehdot KVTES:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista vaaditaan työterveyshuollon todistus.

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy ma 17.2.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6487, tiina.pera@seinajoki.fi
Geriatri Kaisa Antikainen p. 044 470 0454, kaisa.antikainen@seinajoki.fi
www.seinajoki.fi/tyopaikat
www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus
Osoite: Koskenalantie 3, 60220 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.