Geriatri erikoisvastaanotolle - Jyväskylän kaupunki

Geriatri tai geriatriaan erikoistuva lääkäri, haemme mukavaan joukkoomme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAAN juuri sinua!

Perustamme Jyväskylän kaupungin geriatrisen osaamiskeskuksen, kun muistipoliklinikan ja päiväsairaalan toiminnat yhdistyvät. Tähän uuteen yksikköömme haemme geriatria tai geriatriaan erikoistuvaa lääkäriä.

Meillä pääset tekemään monipuolista geriatrista vastaanottotyötä ja kehittämään osaamiskeskuksen toimintaa moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Geriatrien ja hoitajien lisäksi geriatrisessa osaamiskeskuksessamme työskentelee fysioterapeutti ja sosiaalityöntekijä, tarvittaessa voimme konsultoida myös toimintaterapeuttia.

Virkoihin on kelpoisuusehtona Suomessa laillistettu lääkärin tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työn voit aloittaa 1.6.20 tai oman toiveesi mukaan. Virassa on koeaika. Palkkaus sekä muut virkasuhteen ehdot perustuvat kunnalliseen lääkärien virkaehtosopimukseen (LS). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja sen osoittamista hyväksytysti. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit/toissa

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Kati Seppänen, puh. 014 266 2400
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Avoterveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 143 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!