Skip to main content
test
Geriatri Ratamokeskukseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote aloitti toimintansa 1.1.2019. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti. Kymsote työllistää noin 6 000 eri alojen ammattilaista, jotka palvelevat 170 000 maakunnan asukasta. Ratamokeskuksessa Kouvolassa on perusterveydenhuollon osastohoitoa, päivystysosasto, yleis- ja akuuttilääketieteen päivystys sekä perus- ja erikoissairaanhoidon poliklinikkatoimintaa. Ratamokeskuksessa toimii myös suun terveydenhuollon yksikkö sekä palliatiivinen poliklinikka ja saattohoito-osasto Villa Apila. Erikoissairaanhoidon päivystys sijaitsee Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa.

Geriatrian poliklinikalla on 2 geriatria eteläisellä poliklinikalla (Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä), sekä 2 geriatria pohjoisella poliklinikalla (Kouvola). Lisäksi meillä on ylilääkärin ja erikoistuvan lääkärin virat. Työyhteisöön kuuluvat myös 3 sairaanhoitajaa molemmilla poliklinikoilla, 6 muistikoordinaattoria ja 2 palvelusihteeriä. Meillä on geriatrian koulutusoikeudet Helsingin ja Itä-Suomen yliopistoihin.


Haemme työyhteisöömme Ratamokeskukseen geriatrian poliklinikalle GERIATRIA vakituiseen virkaan. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa oleva hakija voidaan ottaa huomioon. Ei päivystysvelvollisuutta, mutta halutessaan voi päivystää. Päivystyskorvaus määräytyy oman paikallisen sopimuksen mukaan.
Työnkuvaan sisältyy muisti- ja geriatrisen poliklinikan vastaanottoa, konsultaatiopalvelua vuodeosastoille, päivystykseen, päivystysosastolle ja perusterveydenhuollon vastaanotoille. Omat toiveet otetaan huomioon ja työnkierto on mahdollista (poliklinikka/osastokonsultti). Arvostamme kiinnostusta ikääntyneiden kuntoutukseen ja moniammatillista työotetta. Sairaalassa toimimme läheisessä yhteistyössä mm. asiakasohjauksen ja osastofarmaseuttien kanssa.

Tarjoamme innostuneen, lämminhenkisen työyhteisön sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Uusi sairaala tarjoaa modernit työskentelyolosuhteet. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
Geriatriylilääkäri Sari Mäkelä, p. 040 4832065, s-posti: sari.makela@kymsote.fi
Vastuuylilääkäri medisiiniset erikoisalat
Mika Huuskonen, p. 044 223 1932, s-posti: mika.huuskonen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat