Geriatrian erikoislääkäri, Lahti

Hakuaika päättyy  27.6.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme geriatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen geriatrian poliklinikalle.

Geriatrian poliklinikalla on muistipoliklinikka ja ikäihmisten poliklinikka. Yksikkö järjestää ryhmämuotoisia ensitietopäiviä muistisairausdiagnoosin saaneille ja heidän läheisilleen. Yksikössä tehdään myös konsultaatio-, koulutus- ja kehittämistyötä.

Geriatrian poliklinikkaan kuuluvat Salpausselän kuntoutussairaalassa Lahdessa toimivan poliklinikan lisäksi omat toimipisteet Nastolassa, Orimattilassa, Asikkalassa ja Heinolassa. Lääkäreiden osalta poliklinikka on erikoissairaanhoitoa. Poliklinikalla työskentelee erikoislääkäreiden kanssa muistihoitajia ja muistikoordinaattoreita. Yhteistyö Päijät-Hämeen keskussairaalan vanhuspsykiatrian ja neurologian kanssa on aktiivista. Työssä korostuvat muistisairaudet, geriatristen oireyhtymien tunnistaminen, preventio, CGA ja yleensä moniammatillinen työskentely. Geriatrian poliklinikalla myös osa-aikatyö on mahdollista.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa, Kouvolasta puolessa tunnissa. Autoillen matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä geriatrian erikoislääkärin pätevyyden ja luvan toimia itsenäisesti lääkärin tehtävissä. Edelleen vaatimuksena on hyvä suomen kielen taito. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta. Virassa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§). Hakuaikaa on jatkettu 27.6. saakka, tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Tulosaluejohtaja Merja Valjakka-Heimola

Puh. 050 398 7647

merja.valjakka-heimola@paijatha.fi

Ylilääkäri Marianne Wallin

Puh. 044 416 3656

marianne.wallin@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan