test

Geriatrian ylilääkäri, Avoterveydenhuolto

Hakuaika päättyy  12.10.2023 14:00

Haemme asiantuntevaan ammattilaistiimiimme geriatrian ylilääkäriä uuteen virkaan Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle avoterveydenhuoltoon Liedon, Loimaan, Pöytyän, Auran, Oripään, Koski Tl:n ja Marttilan sote-alueelle. Meillä pääset mukaan aktiiviseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön.

Työ sisältää ikäkeskuspalvelujen suunnitteluun, kehittämiseen ja tuottamiseen liittyviä tehtäviä sote-alueella tiivissä yhteistyössä alueen muistihoitajien, geriatrien sekä muiden toimintakykyä tukevien palveluiden henkilöstön ja avoterveydenhuollon lääkäreiden kanssa avoterveydenhuollon ylilääkärin alaisuudessa. Työstä pääosa on kliinistä työtä; työnkuvaan sisältyy konsultaatiotuen antamista terveyskeskuslääkäreille sekä Loimaan, Pöytyän, Auran ja Oripään alueille painottuvaa geriatrin potilastyötä vastaanotolla ja mahdollisesti tehostetussa palveluasumisessa ja kotihoidossa.

Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työhön, kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavaa työskentelytapaa.

Viran aloittamisen ajankohta on sovittavissa. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalallla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä sekä soveltuva johtamiskoulutus tai kokemusta alan johtamisesta ja kehittämisestä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan laillistetun lääkärin oikeudet omaavat erikoistumiskoulutuksessa olevat.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Kirsi Jokinen, avoterveydenhuollon ylilääkäri
email: kirsi.jokinen@varha.fi
puh: 050 311 4652
Taru Falenius, toimintakykyä ylläpitävien palveluiden johtaja
email: taru.falenius@varha.fi
puh: 040 579 6749
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan