Geriatrin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on Ylivieskan ja Nivalan kaupunkien sekä Sievin ja Alavieskan kuntien yhteistoiminta-alue, joka vastaa alueensa integroiduista sosiaali- ja terveyspalveluista. Väestöpohja alueella on n. 34 000. Kuntayhtymässä on yhteensä 40 lääkärin virkaa. Viroissa työskentelee terveyskeskus- ja osastonlääkäreitä, työterveyslääkäreitä, psykiatreja ja muita sairaalaspesialiteetin erikoislääkäreitä.

Kuntayhtymä tuottaa itse omana toimintana soveltuvin osin erikoissairaanhoidon palveluja, joihin lukeutuvat mm. sisätauti- ja lastenlääkärin, radiologin ja psykiatrin palvelut omilla virkalääkäreillä ja lisäksi muita erikoisaloja konsultaatioina. Kuntayhtymässä toimii myös muistipoliklinikka. Kuntayhtymään on perustettu geriatrin virka.

Etsimme virkaan

GERIATRIA

Geriatri työskentelee kuntayhtymän omassa erikoissairaanhoidossa. Työnkuva on uusi, joten pääset kehittämään uutta toimintaa. Työ koostunee pääasiassa terveyskeskuslääkäreiden konsultaatioista, heidän lähettämiensä potilaiden polikliinisestä hoidosta, kotihoidon ja palveluasumisen lääketieteellisestä hoidosta ja johtamisesta yhdessä terveyskeskuslääkäreiden kanssa sekä muistipotilaiden tutkimisesta ja hoidosta yhdessä terveyskeskuslääkäreiden kanssa sekä muistisairaiden hoidon koordinoinnista.

Kelpoisuusvaatimuksena geriatrin tehtävään on geriatrian erikoislääkärin pätevyys. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa olevat on mahdollista ottaa huomioon.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kuntayhtymässä on käytössä kannustava palkkausmalli, ja myös oma toive on mahdollista esittää. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli@kalliopp.fi

Hakemukset virkaan lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta 7.1.2020 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli@kalliopp.fi

Terveyspalvelut
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 34 000 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!