Geronomi, kotiin vietävät palvelut - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme GERONOMIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.11.2020-13.10.2021 kotiin vietävien palveluiden kotiutusyksikköön. Päätoimipiste on Lahdessa, mutta tulet liikkumaan työssäsi koko Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella.

Kotiutusyksikössä pääset tekemään tilapäisen kotihoidon monipuolisia käyntejä ikääntyneille asiakkaille avustaen heitä kokonaisvaltaisesti hoidollisissa toimissa sekä järjestämällä jatkohoitoa. Geronomi toimii osana kotiutusyksikön moniammatillista tiimiä.

Geronomin työ kotiutusyksikössä on asiakkaan luona tapahtuvaa kokonaisvaltaista hoitotyötä kuntouttavan työotteen mukaisesti ja monipuolista palvelutarpeen arviointia. Työssä korostuu sosiaaliohjaus, verkostoyhteistyö sekä hoidon koordinointi.

Asiakkaat ovat pääsääntöisesti sairaalasta kotiutuvia kotihoidon turvin tai ilman apuja asuvia henkilöitä. Kotiutuskäyntien lisäksi yksiköstämme hoidetaan turvapalveluiden auttajakäynnit. Geronomin asiantuntijuus työssä korostuu palvelujärjestelmäosaamisessa, sosiaalisten etuuksien ja tukitoimien järjestämisessä sekä muistiasiakkaiden hoidossa.

Hyödynnämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, sähkölukot ja toiminnanohjausjärjestelmä.

Kotiutusyksikössä työskentelet innovatiivisessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Arvostamme asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullista työotetta sekä iloista mieltä. Työ on itsenäistä ja siinä korostuvat organisointi- ja paineensietokyky. Työskentelet virka-aikaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on geronomin tutkinto. Toivomme sinulla olevan voimassa olevat lääkehoidon luvat (LOVe). Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävää voivat hakea myös alan opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Liikkuvassa työssä ajokortti on välttämätön.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotiutusyksikkö
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!