Geronomi, Reininkulma Jurva

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Haemme geronomia vakituiseen toimeen Kurikan Jurvan Reininkulmaan.

Haemme geronomia vakituiseen toimeen Kurikan Jurvan Reininkulmaan

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Reininkulma on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka on 26 asukkaan koti. Toimintamme perustana on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa.

Geronomi toimii yksikössä vanhustyön asiantuntijana ja kehittää yksikössä tehtävää työtä yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Olet tärkeä osa talon moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Kelpoisuusehtona on geronomin ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien hoitotyöstä ja innostusta kuntouttavan työotteen toteuttamiseen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVE-luvan ja hygieniapassin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatamme koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Kaarina Rajala-Huissi

Puh. 040 4848 992

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

Puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan