Gerontologinen sosiaalityöntekijä - Heinolan kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää Heinolan kaupungin ikääntyneiden sosiaalipalveluihin. Haussa oleva virka on uusi.

Asiakkaina ovat yli 65-vuotiaat, joiden toimintakyky on alentunut ja heillä on osallistumiseen, talouteen ja muuhun hyvinvointiin liittyvää erityisen tuen tarvetta. Tavoitteena on tukea asiakkaan elämänhallintaa ja itsenäistä selviytymistä. Ikääntyneiden sosiaalityö edellyttää monialaista asiantuntija- ja verkostoyhteistyötä. Työskentely tapahtuu asiakkaan kotona tai asiakkaan mukana erilaisissa toimipaikoissa yhdessä asiakkaan verkoston kanssa.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, asiakaslähtöistä ajattelua sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Ikääntyneiden sosiaalityössa kanssasi työskentelee kolme sosiaaliohjaajaa.Työtehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määrittelemää sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.
Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tutustu työnantajaan

johtava sosiaalityöntekijä Merja Degerlund p. 044 5871426, merja.degerlund@heinola.fi
palvelupäällikkö Kirsi Virtanen p. 044 5871440, kirsi.virtanen@heinola.fi

Heinolan kaupunki, Sosiaalipalvelut, Asiakasohjauspalvelut
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Sinulle suositellut työpaikat