Gerontologinen sosiaalityöntekijä - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme ikäihmisten SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan asiakasohjauksen yksikköön, Lahteen. Viran aloituspäivä on 1.1.2021.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ikääntyneiden palveluiden lähtökohtana on tukea ikääntyneiden omia voimavaroja ja osallistumista omaan elämäänsä. Tavoitteena on tukea kotona asuvia ikääntyneitä elämänlaadun ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Teknologia ja sähköiset palvelut tukevat arjessa selviytymistä.

Tulet työskentelemään vanhusten palvelujen sosiaalityössä - tuet, ohjaat ja neuvot ikääntyneiden sosiaalisissa ongelmissa. Asiakkainasi on yli 65-vuotiaita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä, joiden palveluntarpeen määrittelet. Sinä, joka haluat vaikuttaa ikäihmisten sosiaaliseen hyvinvointiin, olet tässä työssä omimmillasi. Vanhusten palvelujen ja kuntoutuksen sosiaalityö edellyttää monialaista asiantuntijayhteistyötä ja yhteistyöverkostoja on paljon.

Gerontologisen sosiaalityön energisessä tiimissämme on kuusi sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön ja kouluttautumiseen. Ammattitaitoinen tiimi ja esimies tukevat sinua työssäsi.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määrittelemää sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Ajokortti ja oman auton käyttö välttämätön.

Hakuaikaa on jatkettu 1.11.2020 asti. Virkaa jo hakeneet huomioidaan haussa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Pasi Ilonen
puh. 044 482 0047

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus
Osoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!