Skip to main content
test
Graafinen suunnittelija / Historialliset museot - Tampereen kaupunki

Tampereen historialliset museot on Suomen suurimpia museoita. Sen lippulaiva on Vapriikki, joka tunnetaan monipuolisuudestaan ja kiinnostavista kansainvälisistä näyttelyistään. Vapriikki on myös monipuolinen kokous- ja tapahtumakeskus, jossa vierailee vuosittain noin 350 000 kävijää, heistä museovieraita on noin 200 000. Vapriikissa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle ja siellä toimivat myös Postimuseo ja Suomen jääkiekkomuseo.

Haemme nyt graafista suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässäsi graafisena suunnittelijana tuotat markkinointimateriaalia ja näyttelygrafiikkaa museokeskus Vapriikin, Museo Milavidan ja Amurin museokorttelin tarpeisiin. Työ edellyttää eri markkinointikanavien, erityisesti digitaalisten kanavien hyvää hallintaa, eri mainosvälineiden sekä paino- ja tulostustekniikoiden teknisten vaatimusten ymmärtämistä sekä museon erityistarpeiden hahmottamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Suunnitteluohjelmat, kuten Adobe Photoshop, Illustrator ja InDesign sekä valokuvaus- ja videokäsittelyohjelmat, kuten Adobe Premiere Pro ja Lightroom on hallittava hyvin. Edellytämme näyttöjä työkokemuksesta graafisena suunnittelijana sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi luetaan museoalan tuntemus, ajokortti sekä kyky työskennellä paineen alla. Arvostamme sitä, että osaat toimia hyvässä yhteistyössä erilaisten kollegoiden kanssa.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2505,42 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäsuunnittelija Tähtitalvikki Poikajärvi, puh. 050 321 1189, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 1.12.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Viestintäsuunnittelija Tähtitalvikki Poikajärvi, puh. 050 321 1189, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Historialliset museot

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat