Graafinen suunnittelija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:n Painatuspalveluihin

GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA määräaikaiseen tehtävään.

Työ alkaa 18.10.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.4.2022 saakka.

Työtehtävänä on painotuotteiden ja verkkojulkaisujen graafinen suunnittelu ja sivuntaitto. Lisäksi työhösi kuuluvat mm. lomakesuunnittelu, saavutettavien dokumenttien valmistus ja suurarkkitulostus.

Edellytämme sinulta graafisen alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta graafisesta suunnittelusta tai sitä vastaavista työtehtävistä. Odotamme, että hallitset hyvin Adobe CC -ohjelmista InDesignin, Illustratorin, Photoshopin sekä osaat käyttää Word-, Excel- ja Powerpoint-ohjelmia.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, luovuutta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta sekä halua itsesi monipuoliseen kehittämiseen. Työssäsi vaaditaan priorisointikykyä, tarkkuutta, hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 27.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Soili Aalto-Hirvelä, p. 044 703 0653. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra konserni

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat