Grönområdesskötare - Porvoon kaupunki

Grönområdesskötare - Porvoon kaupunki

Vi söker en grönområdesskötare till ordinarie arbetsförhållande vid Borgå stads kommunteknik från 1.7.2019 eller enligt överenskommelse.

Om du är intresserad av underhåll av grönområden, är dessa uppgifter som distriktsträdgårdsmästare för dig. Arbetet är självständigt utomhusarbete under ledning av parkarbetsledaren. För att kunna framgångsrikt sköta arbetet förutsätts yrkesutbildning i branschen och motivation i underhållsuppgifter. Körkort är nödvändigt.
Förmåga att arbeta i team och förutsättningar att utveckla kompetensen och kunnandet behövs för att sköta arbetet eftersom vi tillsammans tar hand om trivseln och säkerheten i trafik- och grönområdena. Arbetssäkerheten är utgångspunkten för arbetet.

Lönen fastställs enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal (TS) på grund av uppgiftens svårighetsgrad (ca 2 100 €/månad). Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 3.6.2019 kl. 9 via länken Sök nu.

Lisätietoja

http://www.borga.fi/gronomradens-underhall-och-anvandning

Ytterligare information ges av ansvarig trädgårdsmästare Inkeri Tarkiainen tfn 040 0877 311, inkeri.tarkiainen@porvoo.fi

Grönområden
Osoite: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Tutustu työnantajaan