Haavahoitaja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Haavahoitaja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019 - 31.12.2020 haavanhoito kokemusta ja kehittämisosaamista omaavaa ammattitaitoista haavahoitajaa. Ensisijainen sijoituspaikka on Nummelan terveysasema, mutta työskentely tapahtuu koko Karviaisen alueella.
Haluatko sinä olla kehittämässä Karviaisessa haavanhoitoa? Olet tärkeässä roolissa haavahoidon kehittämistyössä ja toimit asiantuntijana haavanhoidon projektiryhmässä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Lohjan sairaalan ja HUSin haavanhoitoasiantuntijoiden kanssa.
Tehtäviisi kuuluvat mm. haavanhoidon konsultaatiot, arviot ja hoidon ohjaus, kokonaisvaltaiseen ja näyttöön perustuvan hoidon ja hoitotyön kehittäminen, henkilökunnan kouluttaminen, ohje- ja ohjausmateriaalin tuottaminen sekä verkostotyöskentely. Projektiryhmässä työskentelyn lisäksi toimit haavanhoidon asiantuntijana muissakin haavanhoitoon liittyvissä työryhmissä, Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja pedagogista osaamista sekä hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja. Oman auton käyttö, on edellytys työn sujumiselle.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan / terveydenhoitajan AMK tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä haavanhoidon asiantuntija koulutus 30 op. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla Tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2554,27 €/kk. Työaika on arkisin tapahtuvaa päivätyötä ja työaikamuotona on kiinteä yleistyöaika. Työsuhteen ehdot ja koeaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Karviainen on savuton työnantaja.

Toivomme että kiinnostuit tehtävästä. Sähköinen hakemus tulee jättää 31.7.2019 klo 15.30 mennessä www.kuntarekry.fi kautta, työavain 241677.
Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää haastattelussa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Haastattelut järjestetään viikoilla 31 ja 32.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

ajalla 17.6. - 19.6.2019 ritva.raikkonen@karviainen.fi
ajalla 24.6. - 28.6.2019 joanna.koski@karviainen.fi
15.7.2019 alkaen ritva.raikkonen@karviainen.fi
ja lisäksi 20.7.2019 alkaen kirsi.gustafsson@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Työikäisten palvelulinja, Lääkärin vastaanotto
Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.

Tutustu työnantajaan