Hae Pirkanmaan pelastuslaitoksen sijaisuuksiin - Tampereen kaupunki

Haemme Pirkanmaan pelastuslaitokselle sijaisuuksiin palomiehiä ja perustason sekä hoitotason ensihoitajia.

Pirkanmaan pelastuslaitos huolehtii Pirkanmaan alueen 23 kunnan pelastustoimesta. Pirkanmaan pelastuslaitos tuottaa myös ensihoitopalveluita yhteistoiminnassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Tampereen, Pirkkalan, Nokian, Lempäälän, Valkeakosken, Vesilahden, Ylöjärven, Akaan ja Urjalan kuntien alueella sekä vastaa osaltaan ensivastetoiminnasta koko Pirkanmaalla. 

Ensihoitajan kelpoisuusehdot: Kelpoisuusehtona sosiaali- ja terveysministeriön asetus ensihoitopalvelusta 8§. Ensihoidon perustason tehtäviin lähihoitaja, lääkintävahtimestari, sairaanhoitaja tai pelastajan tutkinto ja hoitotason ensihoitajan tehtäviin vaaditaan ensihoitajan tutkinto tai sairaanhoitaja, jolla suoritettuna 30op ensihoidon opinnot. Lisäksi siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Edellytämme BC1-luokan ajokorttia. Perustason tehtäviin vaaditaan voimassa olevat Love Lop , IV, KIPU1 ja hoitotasolla Love, LOP, PKV, KIPU1, IV, LAS.
Työaika on 40h/vko tai 42h/vko. Sijaisille teetämme huumetestit. Tehtävät ovat viransijaisuuksia.

Palomiehen kelpoisuusehdot: ovat valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta (407/2011) 6 §:n mukainen miehistön kelpoisuus, lisäksi edellytetään vähintään BC-ajokorttia. Lisäksi otamme sijaisuuksiin opiskelijoita, joilla on kaksi lukukautta suoritettuna pelastajatutkinnosta.
Mainitsethan hakemuksessasi mahdolliset suoritetut kurssit ja koulutukset, joita voidaan katsoa eduksi.
Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Hakijan on annettava suostumus, jolla Pirkanmaan pelastuslaitos hankkii hänestä suppean turvallisuusselvityksen soveltuvuuden selvittämiseksi ennen sijaisuuden alkua. Hänen tulee suorittaa Pirkanmaan pelastuslaitoksen oma kuntotesti kolmen ensimmäisen työvuoronsa aikana. Työaika on poikkeusluvan mukainen keskimäärin 42h/vko ja meillä palomiehet työskentelevät myös ensihoidossa. Sijaisuus koskee koko Pirkanmaata.

Toivomme sinulta vastuunkantoa, sosiaalisuutta, ratkaisukeskeisyyttä, hyviä tiimityötaitoja ja hyvää paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Liitätähän tutkintotodistuksesi hakemuksellesi.
Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä ilmoitukselta löytyvästä Hae työpaikkaa -linkistä.
Haastattelemme tarvittaessa tehtävistä kiinnostuneet ja olemme sinuun erikseen yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/sijaisrekrytointi.html

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Pirkanmaan pelastuslaitos

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat