Haemme kahta palveluesimiestä - Janakkalan kunta

Haemme kahta palveluesimiestä - Janakkalan kunta

JANAKKALAN KOTIHOITOON ETSINNÄSSÄ KAKSI VIRANHALTIJAA
- PALVELUESIMIES sekä PALVELUMUOTOILIJA- PALVELUESIMIES

Haluatko olla mukana kehittämässä Janakkalan kotihoitoa. Janakkalan kotihoito on siirtynyt tiimiorganisaatioon vuoden 2019 alusta. Tiimejä on yhteensä kuusi, viisi asiakastyöntiimiä, sekä toiminnanohjauksen tiimi. Organisaatiomuutos löytää muotonsa 1.5.2019. Muutosta on jalkauttamassa niin johto, palveluesimiehet kuin henkilöstökin. Kehittämistyö jatkuu kolmivuotisen hankkeen, SOTE- dialogit muutoksessa, tukemana.

Työhösi kotihoidon palveluesimiehenä, kuuluu henkilöstöhallinnon tehtävät omien tiimiesi osalta, sekä hoitotyön laadusta vastaaminen ja kehittäminen muun kotihoidon johdon kanssa. Valmistelet työssäsi yöhoidon aloitusta ja sen organisointia. Yöhoito on suunnitelmissa aloittaa 2020. Henkilökuntaa vastuullasi on 15.

Palvelusuunnittelija- esimiehenä vastaat yhdestä asiakastyön tiimistä, sekä toiminnanohjauksen tiimistä. Resurssin ohjaus on yksi työsi keskeisistä tehtävistä. Keskityt lisäksi tehtävässäsi digitaalisten palvelujen kehittämiseen, osana kotihoitoa. Henkilöstöä tiimeissäsi on yhteensä 14

Janakkalan kotihoito toimii kahdessa taajamassa, sekä Turengissa, että Tervakoskella, ja niitä ympäröivissä kylissä. Säännöllisen kotihoidon asiakkaita on n.150. Työssä on käytössä Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä, RAI- toimintakyvyn arviointiohjelma, sekä (Effica) Lifecare- asiakastieto-ohjelma. Tukenasi on palveluesimiesten ja avopalvelupäällikön tuki, sekä vanhustyön johto.

Odotamme sinulta osaamista esimiestyöstä. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kotihoidosta. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja valmis kehittämään kotihoidon palveluprosesseja. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Meillä pääset hyvien ammattilaisten pariin. Työyhteisö tukee sinua työssäsi. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinta, tai aiempi opistoasteinen tutkinto, sekä kokemus esimiestyöstä. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tiedustelut: Vs. vanhustyön johtaja Raila Lahtinen 03-6801491 klo 8.00 - 9.00 tai vs. avopalvelujen palvelupäällikkö Leena Purmonen-Merivirta 03-6801814, etunimi.sukunimi@janakkala.fi
Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 4.4.2019 klo 12.00

Janakkalan kunta
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan