Haemme kahta perhetyöntekijää. - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme kahta perhetyöntekijää

Perhetyössä työskentelee koko maakunnan alueella noin kaksikymmentä perhetyöntekijää perhekeskuksissa sekä neuvoloiden yhteydessä. Kotipalvelu tuotetaan pääsääntöisesti palveluseteleillä. Perhetyö on sosiaalihuoltolain mukainen tukitoimi. Työ tehdään pääsääntöisesti perheen kotona suunnitelman tavoitteiden mukaisesti myös iltaisin ja tarvittaessa viikonloppuisin, työskennellen lapsen, perheen ja eri verkostojen kanssa. Perhetyöntekijä tulee työskentelemään osana perhekeskustiimiä. Perhetyön tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjessa, tukea vanhemman omia elämänhallinnan taitoja sekä vaikuttaa lapsen kasvuolosuhteisiin myönteisesti.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto. Työ edellyttää liikkumista, joten oman auton käyttö on suositeltavaa. Katsomme eduksi, jos hakijalla on kokemusta perhetyöstä sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä ryhmien ohjaamisen kokemusta.

Haettavana olevat perhetyöntekijät työskentelevät Kouvolan alueella. Vakituisista tehtävistä toinen alkaa 1.10. ja toinen 1.11. 2020.

Kymsotelaiset huolehtivat rokotussuojastaan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Laura Muurikka Palveluesimies, perhetyö
puh. 040 745 2661 Laura.Muurikka@kymsote.fi vaihde 05 22051
Riikka Mauno vastaava johtava sosiaalityöntekijä
lasten, nuorten ja perheiden varhaisen tuen palvelut
puh. 040 4831675 riikka.mauno@kymsote.fi vaihde 05 22051

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Lasten ja nuorten palvelut, Varhaisen tuen palvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.