test
Haemme psykologia kasvatus- ja perheneuvontaan - Riihimäen kaupunki

Onko paikkasi meidän rinnallamme penessä?

Haemme Riihimäen kasvatus- ja perheneuvontaan sekä vakituista psykologia (15.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan), että määräaikaista psykologia perhevapaan sijaisuuteen 9.12.2022 asti. Tuotamme sosiaalihuoltolain mukaisia lasten ja nuorten palveluita Riihimäelle, Lopelle sekä Hausjärvelle. Meillä psykologi työskentelee lasten ja nuorten sekä heidän vanhempien ja parisuhteen tukemisen asiantuntijana. Psykologin työhön kuuluu monipuolinen asiakastyö; mm. yksilö-, perhe- ja ryhmätapaamiset sekä verkostoissa tehtävä työ. Psykologi antaa myös konsultaatiotukea erilaisissa yhteistyöverkostoissa.

Kasvatus- ja perheneuvonnan työryhmä tuottaa kasvatus- ja perheneuvonnan palvelua lapsille ja heidän perheille. Työskentelymme on suunnitelmallista, tavoitteellista sekä voimavara- ja ratkaisukeskeistä. Asiakastyömme on organisoitu systeemisen toimintamallin mukaisesti, joten teemme paljon yhteistyötä muiden perhe- ja sosiaalipalveluiden kanssa. Kasvatus- ja perheneuvonnan työryhmässämme on 2 sosiaalityöntekijän, 4,5 psykologin ja 1 esihenkilön vakanssit.

Arvostamme kykyä itsenäiseen, kehittävään ja aktiiviseen työotteeseen. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä työskennellä verkostojen kanssa, sekä hyviä itsensä johtamisen ja itseohjautuvuuden taitoja. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi luemme kokemuksen työskentelystä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Olemme ketterä, moderni sekä kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa pääset hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi ja vaikuttamaan omaan työkuvaasi ja rakenteisiin. Meillä on hyvät sähköiset välineet työn tekemiseen ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, laadukkaan työnohjauksen, hyvät konsultaatiomahdollisuudet, sekä koko työryhmän ja esihenkilön tuen. Meillä on koko Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluiden yhteisiä laadukkaita ja säännöllisiä työtä tukevia koulutuksia. Tarjoamme muodollisesti pätevälle psykologille lisäksi 200 euron rekrytointilisän kuuden kuukauden ajan. Tämän jälkeen sinun on mahdollista saada peruspalkkasi lisäksi työsuoritukseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Työ sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kerro hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut.
Työpaikkahaastattelut pidetään Teamssin välityksellä 2.2.2022 klo 13-14:30 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tarvittaessa; psykososiaalisten palveluiden palveluvastaava Jarkko Luusualta (p. 040 357 2697).
Hakemukset 31.1.2022 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Junailijankatu 14, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat