Hallimestari - Kajaanin kaupunki

Ympäristötekninen toimiala, kunnallistekniikka ja liikunta, liikunta tulosyksikkö ilmoittaa haettavaksi hallimestarin vakinaisen tehtävän.

Hallimestari vastaa liikuntahallin toiminnasta. Tehtävän hallitseminen vaatii hyvää osaamista asiakaspalvelutehtävistä. Hallimestarin tulee osata käyttää tilanvarausjärjestelmää, kassajärjestelmää sekä muita yleisimpiä ohjelmistoja. Hallimestarin työhön kuuluu liikuntapaikkojen hoitoa, mikä edellyttää osaamista ja ymmärrystä liikuntalajeista ja liikuntavälineistä. Hallimestarin työ on säännöllistä kaksi vuorotyötä ja työhön sisältyy paljon ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävän kelpoisuutena on soveltuva toisen asteen tai muu tutkinto.

Työaika on 38.75 h/vko. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Nämä on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 2.3.2021 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100.

Tutustu työnantajaan

Liikuntapaikkamestari Timo Meriläinen, puh. 0447100880

Kajaanin kaupunki, Ympäristötekninen toimiala, Kunnallistekniikka ja liikunta
Osoite: Jokikatu 5, 87100 Kajaani

www.kajaani.fi