Skip to main content
test
Hallinnon harjoittelija / Asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkko, kesätyö - Tampereen kaupunki

Yksikkö vastaa kaupungin palvelutilaverkon kehittämisestä sekä itse palvelutilojen tarveselvitysten ja hankesuunnitelmien valmistelusta yhteistyössä tiloissa toimivien palveluryhmien ja konsernin talousyksikön kanssa. Hiilineutraaliuden sekä kiertotalouden edistäminen ja kaikkiaan kestävä asuminen ja rakentaminen ovat keskeisiä työmme tavoitteita. 

Haemme hallinnon harjoittelijaa asumisen kehittämisen ja palvelutilaverkon yksikköön ajalle 2.5.2023 - 31.7.2023!

Tehtävässä pääset osallistumaan hanketiimin työhön ja kokouksiin sekä tutustumaan palvelurakennushankkeiden (koulut ja päiväkodit) rakennuttamisen alkuvaiheen valmisteluun. Työtehtävissä pääset tutustumaan rakennushankkeen elinkaaren hiilijalanjäljen laskentaan osana tarveselvitys- ja hankesuunnittelutyötä.

Meillä pääset tekemään käytännössä huippuammattilaisten avulla kaikkea sitä, mitä opinnoissa on käsitelty teoriassa. Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Etsimämme kesätyöntekijä omaa rakennusarkkitehti- tai arkkitehtiopintoja ja on 3-5 vuosikurssin alan opiskelija. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsotaan hyvä toimisto-ohjelmistojen hallinta.

Lisätietoa tehtävästä antaa hankepäällikkö Jarmo Viljakka, jarmo.viljakka@tampere.fi, puh. 040 806 4105, 6.2. klo 9-10 ja 9.2. klo 9-10.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hankepäällikkö Jarmo Viljakka, jarmo.viljakka@tampere.fi, puh. 040 806 4105, 6.2. klo 9-10 ja 9.2. klo 9-10

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkko

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat