Hallinto- ja Taloussuunnittelija - Vesannon kunta

Hallinnossamme on paikka juuri sinulle, kehittämisestä ja tiimityöstä syttyvä immeinen. Olet aikaansaava, hallinnon kiemurat tunteva ammattilainen, joka uskaltaa myös tehdä toisin.

Tehtävässäsi toimit Vesannon kunnanhallituksen ja -valtuuston sihteerinä (valmistelu- ja toimeenpanotehtävät), vastaat kunnan taloudenhoidosta (maksuvalmius, rahoitus, investointipäätösten valmistelu, talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelu), toimit KT-yhteyshenkilönä vastaten yleisistä palvelussuhdeasioista. Toimit kunnanjohtajan alaisuudessa ja olet tiiviisti toteuttamassa jokapäiväistä kunnan sisäistä tarkastusta ja riskien hallintaa.

Sinulle aikataulut tuovat kaivattua raamitusta työnteolle ja teet mieluusti osasi, jotta niistä pidetään yhteisesti kiinni. Tykkäät tarkastella maailmaa numeroiden kautta ja luoda erilaisia vaihtoehtoisia malleja päätöksenteon tueksi.

Juuri sopivan kokoisessa kunnassamme pienuus on vahvuus, mikä näkyy helpon ja joustavan sopimisen kulttuurina. Mukanasi tuomat rohkeatkin kehittämisideat otamme mieluusti huomioon yhdessä toteutettaviksi.

Edellytämme sinulta:
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- (työ)kokemusta kunnallisesta päätöksentekomenettelystä
- tuntemusta kunnan toimintaa ohjaavasta lainsäädännöstä
- kokemusta taloushallinnon tehtävistä (suunnittelu ja käytännön toimet)
- IT-taitoja
- omatoimisuutta
- tarkkuutta

Arvostamme:
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
- kehittämishenkisyyttä
- joustavaa työotetta ja paineensietokykyä

Tehtävä on määräaikainen (2 vuotta) ja täytetään mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy KVTESin mukaan; voit esittää oman palkkatoiveesi.
Tehtävässä noudatetaan 4kk koeaikaa. Hakuaika tehtävään päättyy 15.12.2019 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.vesanto.fi

Tutustu työnantajaan

kunnanjohtaja Sanna Kauvosaari (p. 044 2825580),
kunnanhallituksen puheenjohtaja Esko Huttunen (p. 040 067 9656), etunimi.sukunimi@vesanto.fi.

Vesannon kunta
Osoite: Keskustie 5, 72300 Vesanto

Vesannon kunnassa ”Pienuus on vahvuus”, joka näkyy ihmisten välisenä mutkattomina jutusteluina ja asioinnin helppoutena. Uusi, vuoden 2021 lopulla valmistuva koulukeskus tarjoaa terveet ja nykyaikaiset puitteet koululaisten opinpoluille 1-luokalta ylioppilaaksi saakka. Meillä on myös runsaasti yhdistystoimintaa sekä hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet. Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen ja täydennämme mielellämme joukkoamme myös uusilla asukkailla. Rohkeatkin ideat otamme mieluusti vastaan yhdessä kehitettäviksi ja toteutettaviksi. Tuemme luovuutta, joka on uudistumisen alkuvoima. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa – ja toivottavasti myös Sinun kotipitäjäsi jo lähitulevaisuudessa!

Olemme savuton työpaikka.