Skip to main content
test
Hallintoassistentti - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan keskitetty Hallinnon toimistopalvelut, Toimisto 7 hakee vakituiseen työsuhteeseen hallintoassistenttiä 4.10.2023 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaisesti. Työpiste on Kontulan seniorikeskuksessa.

Toimisto 7:ssä hallintoassistentit antavat toimistopalvelua eri seniorikeskusten ja palvelutalojen johdolle Helsingin kaupungilla.

Työtehtävät sisältävät laaja-alaisia toimistoalan tehtäviä mm
- työsopimusten valmistelua ja tallennusta
- ostolaskujen käsittelyä
- ostotilausten valmistelua ja tilauksia
- johdon sihteerin tehtäviä
- kokoussihteerin tehtäviä
- asukasvara-asioita ja kassatoimintaa
- arkistointia
- sähköisten järjestelmien käyttöoikeuksien ylläpitoa ja hakemuksia

Tehtävissä käytät seuraavia ohjelmia: Ms Office 365 ohjelmat, Ahjo, Bosti/Valtti ostotilausohjelmat, P2P, M2 Blue, Reg@web/Timecon, Sarastia, koulutuskalenteri, Poti-asukasvarakassajärjestelmä, yhteinen tiimiposti ym.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkasetelit, kaupunkipyöräedun, henkilöstökassan jäsenyyden sekä alennuksia kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Sinulla on myös mahdollisuus hakea eri puolilla kaupunkia sijaistevia työsuhdeasuntoja.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto (esim. merkonomi) tai soveltuva ammatillinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme
- itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- hyvää paineensieto- ja orgnisointikykyä
- halua oppia uutta sekä positiivista asiakaspalveluasennetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- hyvää tietoteknistä osaamista

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen talous-, henkilöstö- ja yleishallinnosta sekä sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan tuntemuksen.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Hallinto, Toimistopalvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-04-138-23
  • 4.10.2023 tai sopimuksen mukaan
  • 2351,87 €/kk (+mahd. työkokemuslisät)
  • 19.9.2023 - 2.10.2023 16:00
  • ToimistotyöUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Marita Kostiainen, toimistopalveluesihenkilö
p. 09 310 24427, maritta.kostiainen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Hallinto, Toimistopalvelut

uotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Kontukuja 5, 00940 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat