Hallintojohtaja - Limingan kunta

Limingan kunta jatkaa HALLINTOJOHTAJAN viran hakuaikaa

(Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon)

Haemme yhteistyökykyistä kunnallishallinnon ammattilaista Limingan kunnan HALLINTOJOHTAJAKSI organisoimaan konsernipalvelujen ja kunnanviraston toimintaa.

Liminka on reilu 10 000 asukkaan nuorekas, luonnonläheinen ja kasvava kunta vain vartin päässä Oulun keskusta. Kunnassa työskentelee noin 750 työntekijää erilaisissa työtehtävissä. Limingan kunta panostaa voimakkaasti elinvoiman kehittämiseen ja on lähes kaikilla mittareilla 10 parhaan kunnan joukossa kaikista Suomen kunnista. Strategian kolme kärkeä ovat lisää yrityksiä ja työpaikkoja, lisää kansainvälisyyttä ja matkailua sekä näkemistä, kokemista ja tekemistä kaiken ikäisille. Kaikkea työtämme ohjaa arvomme eli lupaukset: teemme yhdessä, uskomme omaan tekemiseemme ja uudistumme ja kokeilemme rohkeasti.

Olisitko sinä etsimämme huipputyyppi ja hallinnon osaaja, jolla ei hymy hyydy kiireen keskellä eikä paineen alla? Haluaisitko sinä työskennellä osana Limingan kunnan konsernipalveluita ja olla omalta osaltasi viemässä Liminkaa uusille poluille?

Haemme nyt joukkoomme hallinnon asiantuntijaa, joka vastaa kunnanhallituksen ja -valtuuston valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, koordinoi kunnan sisäistä ja ulkoista viestintää, toimii kunnanvaltuuston- ja hallituksen sihteerinä ja kunnanjohtajan varahenkilönä. Hallintojohtajana olet kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistut konsernin strategiseen suunnitteluun sekä toiminnan kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen tehtävän uudistuvassa kasvukunnassa, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti kunnan kehittämisessä.

Virkasi toimipaikka on kunnanviraston toimitiloissa, Limingan kirkonkylän sydämessä, osoitteessa Lakeustalo, Liminganraitti 10, 91900 Liminka ja toimit hallintopalveluiden esimiehenä.

Virkaan valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vaativista hallinto- ja esimiestehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä organisoimistaitoja, aktiivista kehittämisotetta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä modernia viestinnällistä osaamista.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon.

Hakemukset tulee toimittaa 03.05.2021 klo 12.00 mennessä https://www.kuntarekry.fi/.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

kunnanjohtaja Pekka Rajala 050 312 5000, pekka.rajala@liminka.fi

Konsernipalvelut
Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!

Sinulle suositellut työpaikat