Hallintojohtaja - Raahen kaupunki

Raahe on pieni ja kodikas kaupunki meren ja luonnon syleilyssä Perämeren kupeessa Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkailleen Raahe tarjoaa sujuvaa arkea ja laadukkaita palveluja lähellä luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Meillä kaikki on lähellä eikä välimatkoihin kulu turhaa aikaa.

Tule tekemään tärkeää hallinnon osaajan työtä sujuvan arjen teräksiseen aarrekaupunkiin Raaheen - etsimme nyt joukkoomme hallintojohtajaa vakinaiseen tehtävään.

Hallintojohtajana johdat kaupungin hallintoa, toimit hallintopalvelujen esihenkilönä, vastaat kaupunginhallituksen ja -valtuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäväkokonaisuudesta sekä koko kaupunkikonsernin juridisista tehtävistä ja tukitoiminnoista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinointi kaupungissa. Hallintojohtajana olet osa kaupungin johtoryhmää ja toimit myös kaupunginjohtajan sijaisena.

Hallintojohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esim. oikeustieteen maisteri tai vastaava tutkinto. Edellytämme kunnallis- ja taloushallinnon sekä juridiikan osaamista ja työkokemusta. Arvostamme sitä, että sinulla on hyvät yhteistyö-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot ja olet tottunut työskentelemään eri verkostoissa.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Raahen kaupunki työantajana tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut sekä lomaosakkeet Vuokatissa ja Rokualla. Toimipisteesi sijaitsee miellyttävässä ympäristössä meren äärellä historiallisessa rakennuksessa Raatihuoneella.

Työ alkaa tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in ja Raahen kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti. Viikoittainen työaika on 36,25 tuntia.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan asetetun määrä-ajan puitteissa. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemuksen hallintojohtajan tehtävään voit jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-palveluun (työavain 388293) maanantaihin 1.11.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää erillinen ansioluettelo. Kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset sekä työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://raahe.fi/
http://www.visitraahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot:
Kaupunginjohtaja Ari Nurkkala puh. 044 4393 200
Va. hallintojohtaja Ritva Mattila puh. 040 3110 351
Sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kaupunginhallitus

Raahe on kehittyvä liki 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 50, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat