Skip to main content
test
Hallintojohtaja - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Kuntastrategiamme päivitys on parhaillaan käynnissä. Uuden strategian on tarkoitus valmistua valtuuston hyväksyttäväksi kesäkuussa.

Nyt haemme joukkoomme HALLINTOJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Hallintojohtajana vastaat kunnanhallituksen ja valtuuston asioiden valmistelusta ja toimit kyseisten toimielinten pöytäkirjanpitäjänä. Lisäksi vastaat kunnan asiakirjahallinnasta sekä päätöksentekoprosessien sujuvuudesta ja lainmukaisuudesta. Hallintojohtajana kuulut kunnan johtoryhmään ja esihenkilönäsi toimii kunnanjohtaja.

Olet osaltasi vaikuttamassa uuden strategian jalkauttamiseen kuntaorganisaatiossa. Strategiatyön yhteydessä tehdään myös organisaatiotarkastelua. Hallintojohtajana toimit jatkossa hallintopalveluiden esihenkilönä. Lisäksi on suunniteltu, että hallintojohtaja tulisi toimimaan myös kunnanjohtajan sijaisena.

Viran koulutuksellisena kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme riittävää johtamiskokemusta. Arvostamme hakijan oikeustieteellistä koulutusta. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Mitä me tarjoamme Sinulle?
Meillä Muuramessa on yritteliäs tekemisen meininki ja se näkyy kuntamme toiminnassa. Me uskomme mahdollisuuksiin ja katsommekin rohkeasti tulevaan. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja työllesi saat johtoryhmän tuen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virka alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen virassa aloittamista.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 24. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Hakemus tulee tehdä ke 1.6.2022 klo 14 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai lähettää osoitteeseen Muuramen kunta, PL 1, 40951 Muurame.

Virka on julistettu uudelleen haettavaksi. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan uudessa hakumenettelyssä.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Ari Ranta-aho, puh. 040 504 7960 tai ari.ranta-aho@muurame.fi
Vt. hallintojohtaja Jyri Mäntylä, puh. 040 543 1309 tai jyri.mantyla@muurame.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki, puh. 040 721 4842 tai mika.ilvesmaki@muurame.fi
Kunnanhallituksen jäsen Asko Juuti, puh. 040 565 3364 tai asko.juuti@muurame.fi

Lisätietoja

Tukipalvelukeskus

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat