Skip to main content
test
Hallintojohtaja - Evijärven kunta

Evijärven kunnassa on haettavana hallintojohtajan virka. Hallintojohtajana toimit yleishallinnon osastopäällikkönä ja vastuullasi ovat yleis- ja henkilöstö- sekä taloushallinnon kokonaisuudet. Hallintojohtaja toimii kunnan henkilöstöjohtajana. Osallistut kunnanjohtajan johdolla kunnanhallituksen ja -valtuuston asioiden valmisteluun, päätösten täytäntöönpanoon ja toimit ko. toimielinten sihteerinä. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit kunnanjohtajan sijaisena ja käytät kunnanjohtajalle kuuluvaa ratkaisuvaltaa tämän ollessa poissa tai estyneenä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tuet vahvalla hallinnon ja talouden osaamisellasi koko organisaation kehittymistä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta talouden, hallinnon ja henkilöstöhallinnon johtotehtävistä sekä talous- ja asianhallinnon tietojärjestelmien tuntemusta. Valinnassa arvostamme hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. KVTES:n, OVTES:n ja TS:n tuntemus katsotaan eduksi hakijoita arvioitaessa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4000-4500 €/kk. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa.

Haastatteluihin valituilta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Virka täytetään 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.
Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hallintojohtajan viran hakuaika on 29.4.-7.8.2022.
Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan viran haussa.
Hakemus ja ansioluettelo opinto- ja työtodistuksineen tulee jättää 7.8.2022 mennessä osoitteeseen:
Evijärven kunta/Kunnanhallitus, Viskarinaukio 3, 62500 EVIJÄRVI (kuoreen merkintä hallintojohtaja) tai sähköpostitse osoitteella: evijarven.kunta@evijarvi.fi.

Lisätietoja

http://www.evijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja
Esko Ahonen
puh. 050 3823 201
Kunnanjohtaja
Mikko Huhtala
puh. 040 7699 300
mikko.huhtala@evijarvi.fi

Lisätietoja

Evijärven kunta

Tervetuloa Evijärvelle! Itseään suuremmassa noin 2400 asukkaan kunnassa pohjalainen yhteisöllisyys elää vahvana ja yrittäjähenki väkevänä. Evijärvellä voit nauttia turvallisesta elämästä puhtaan luonnon ympäröimänä. Meillä Evijärvellä on toimivat ja monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuudet. Rohkeasti kehittyen luomme yhdessä parempaa huomista eilisestä ponnistaen.


Osoite: Viskarinaukio 3, 62500 Evijärvi

Sinulle suositellut työpaikat