Skip to main content
test
Hallintojohtaja - Kauniaisten kaupunki

Kauniaisten kaupunki hakee hallintojohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Jos olet aikaansaava, positiivinen ja monipuolisista työtehtävistä pitävä hallinnon ja johtamisen ammattilainen, saatat olla oikea henkilö meille.

Hallintojohtaja vastaa yleishallinnosta sekä johtaa ja kehittää toimintaa kaupunginhallituksen ja kaupunginjohtajan alaisuudessa. Yleishallintoon kuuluu tulosalueet hallinto- ja talouspalvelut sekä ruoka- ja puhdistuspalvelut. Hallinto- ja talouspalvelut jakaantuu edelleen hallintopalveluihin, taloushallintoon, henkilöstö- ja palkkahallintoon sekä tietohallintoon. Hallintojohtaja toimii kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa ja kuuluu kaupungin johtoryhmään.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä kokemus ja käytännössä osoitettu johtamistaito sekä suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muodollisten kelpoisuusvaatimusten lisäksi edellytetään kokemusta kunnallishallinnon tai muun julkishallinnon vaativissa valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävissä sekä hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Perehtyneisyys kunnallistalouteen, muutosjohtajuuteen ja valmiusasioihin katsotaan eduksi. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tarjoamme kiinnostavan ja vaativan johtotehtävän mukavassa työyhteisössä.

Rekrytoinnissa voidaan käyttää konsulttipalveluita mukaan lukien soveltuvuusarviointia.

Toivomme, että voisit aloittaa työssä 3.4.2023, asiasta on kuitenkin mahdollista sopia myös erikseen. Hakemuksesi voit lähettää 6.2.2023 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kauniainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Christoffer Masar, puh. 050 4110163

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yleishallinto

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä.


Osoite: Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat