Skip to main content
test
Hallintojohtaja - Nakkilan kunta

Nakkila on vireä ja yhteisöllinen kunta Satakunnassa keskuskaupungin kupeessa ja haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen HALLINTOJOHTAJAA

Virka täytetään 1.8.2023 lukien tai sopimuksen mukaan. Hallintojohtaja vastaa hallinnon, talouden ja henkilöstöjohtamisen kokonaisuuksista sekä osallistuu kaavoitukseen ja maankäyttöön liittyvien asioiden edistämiseen yhdessä kunnanjohtajan kanssa. Hallintojohtaja toimii kunnanhallituksen sekä valtuuston pöytäkirjanpitäjänä ja vastaa valmistelu- sekä täytäntöönpanotehtävistä. Hallintojohtaja on hallinnon lähiesimies ja vastaa tietohallinnosta sekä tulevaisuuden työllistämis-, ja maahanmuuttoasioiden koordinoinnista. Hallintojohtaja toimii kunnanjohtajan sijaisena ja työsuojelupäällikkönä.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta hallinnon ja talouden johtamisesta, hankinnoista, sovellettavista laeista sekä työehtosopimuksista. Lisäksi edellytämme esimieskokemusta. Valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Valinnassa arvostamme kehittämisotetta ja kykyä strategiseen ajatteluun sekä digitaalisuuden ymmärtämistä.

Tarjoamme: monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan toimenkuvan, mukavan työyhteisön ja monipuolisen yhteistyöverkoston. Sinulla on vahva mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden rakentamiseen Nakkilan kunnassa, jossa tehdään rohkeita päätöksiä hyvässä päätöksentekokulttuurissa ja vakaassa taloudessa.
Hallintojohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES- mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 4621 €/kk, kokonaispalkka määräytyy työkokemuksen perustella. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa.

Haastatteluun valituilta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika virkaan päättyy 31.3.2023 klo 12.00.
Hakemukset Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi,
Nakkilan kunta,kunnanhallitus, tai kirjaamo@nakkila.fi

Lisätietoja

https://nakkila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Nina-Mari Turpela, puh. 044 747 5801 tai nina-mari.turpela@nakkila.fi

Lisätietoja

Nakkilan kunta, Hallinto- ja taloustoimi

Nakkila on reilun 5000 asukkaan yhteisöllinen kunta Satakunnassa, lähellä Poria. Kunta haluaa olla kuntatyönantaja, joka on tunnettu hyvästä työnantajakuvasta ja yhtenäisestä henkilöstöpolitiikasta. Nakkilan kunta tukee työntekijöidensä hyvinvointia muun muassa erilaisilla työhyvinvointia tukevilla henkilöstöeduilla.


Osoite: Porintie 11, 29250 Nakkila

Sinulle suositellut työpaikat