Skip to main content
test
Hallintojohtaja - Pohjois-Pohjanmaan liitto

Hallintojohtaja

Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallitus julistaa haettavaksi Pohjois-Pohjanmaan liiton

HALLINTOJOHTAJAN VIRAN.

Hallintojohtaja toimii maakunnan hallinnon vastuualueen johtajana. Vastuualueen tehtäviin kuuluu luottamushenkilöhallinto, liiton sisäiset palvelut sekä aluekehitysrahoituksen maksatustehtävät.

Hallintojohtaja: • valmistelee maakuntavaltuuston ja maakuntahallituksen asioita sekä toimii pöytäkirjanpitäjänä • vastaa kuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelman ja tilinpäätöksen laadinnasta • johtaa tiedonhallintaa ja asiakirjahallintoa • vastaa sopimustenhallinnasta ja sopimusten valvonnan järjestämisestä ja käytännön rahatoimen hoitamisesta sekä työterveyshuollon järjestämisestä • vastaa EU-rakennerahaston ja valtioavustusten maksatustoimesta • toimii vastuualueensa toimintojen hallinnollisena esihenkilönä, valvoo ja johtaa hallinnon vastuualueen toimintaa, sekä vastaa tehtävien taloudellisesta ja tuloksellisesta hoidosta ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. • vastaa myös tehtävien yhteensovittamisesta sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan toimeenpanosta ja tuloksellisuudesta omalla vastuualueellaan

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, käytännön kokemus vastuualueen toimialaan kuuluvissa tehtävissä ja johtamiskokemus.

Eduksi luetaan kuntien ja valtionhallinnon toimintaympäristön tuntemus, erityisesti kunnallishallinnon ja -talouden osaaminen. Lisäksi eduksi luetaan kunta- ja hallintolakiosaaminen sekä aluekehityslain tuntemus.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, erinomaista suomen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Virka täytetään toistaiseksi 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:a.

Pohjois-Pohjanmaan liiton palkkausjärjestelmän mukainen tehtäväkohtainen palkka on 6605,83 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella maksettavaa kokemuslisää.

Hakemus pyydetään tekemään Kuntarekryn kautta 1.3.2024 klo 15.00 mennessä. Hakuprosessissa on käytössä ulkopuolinen soveltuvuusarviointi.

Oulussa 8.2.2024 POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO Maakuntahallitus

Lisätietoja

https://www.pohjois-pohjanmaa.fi/
https://www.pohjois-pohjanmaa.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa maakuntajohtaja Jussi Rämet, p. 040 5863 877.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan liitto

Pohjois-Pohjanmaan liitto on ennakoiva ja ratkaisuja tuova kansallinen ja kansainvälinen edunvalvoja. Strategisten tavoitteiden toteuttamisen keskeisinä välineinä on kansainvälinen toiminta, ennakoiva työtapa sekä hyvinvoivat ja innostuneet asiantuntijat.


Osoite: Poratie 5 A, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat