Skip to main content
test
Hallintojohtaja, Pohjanmaan hyvinvointialue - Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä

Pohjanmaan hyvinvointialue etsii
osaavaa, toimeen tarttuvaa ja kehittämismyönteistä hallintojohtajaa pysyvään virkasuhteeseen. Pohjanmaan hyvinvointialueen toiminta laajenee vuodenvaihteesta sisältämään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden ohessa pelastuspalvelut.

Hallintojohtajana johdat yleishallintoa ja vastaat toimielintyöskentelystä, päätösten toimeenpanosta ja asianhallinta- ja asiakirjapalveluista. Vastuihisi kuluu osaavan tiimisi kanssa yhdessä toimien myös omistajaohjaus, sisäinen valvonta ja riskienhallinta, sopimushallinta, tietosuoja sekä oikeudelliset palvelut. Olet johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena täysin kaksikielisessä organisaatiossamme on hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Eduksi tehtävän onnistuneessa hoidossa katsotaan hyvä julkishallinnon osaaminen, työkokemus kunta-alan johtotehtävissä sekä kyky johtaa hyvällä vuorovaikutuksella sekä tuloksellisella ja innovatiivisella työotteella.

Virka täytetään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen virkasuhteen alkamista toimitettava lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Lisätietoja

http://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtaja Marina Kinnunen
puh. 044 323 1808
etunimi.sukunimi@ovph.fi

Lisätietoja

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän muodostaa kolmetoista Pohjanmaan kuntaa. Kuntayhtymä järjestää sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon alueellaan.


Osoite: Vaasa, 65130 Vaasa
Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat