Skip to main content
test
Hallintojohtajan viransijaisuus - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi

HALLINTOJOHTAJAN VIRANSIJAISUUDEN

Hallintojohtajana toimit kunnan taloushallinnosta ja taloussuunnittelusta vastaavana sekä hallinto-osaston osastopäällikkönä. Hallinto-osaston tiimi muodostuu yleishallinnon ammattilaisten lisäksi talous- ja palkkahallinnon, IT:n, kotouttamisen, työllisyydenhoidon ja maaseutuhallinnon ammattilaisista. Viestintään ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä teet tiivistä yhteistyötä kunnan kehittämisyhtiö Riverbank Oy:n kanssa. Hallintojohtajan vastuulla on myös muun muassa kunnanvaltuuston, kunnanhallituksen ja henkilöstötoimikunnan kokousasioiden valmistelu-, sihteeri- ja täytäntöönpanotehtäviä. Hallintojohtajana toimit tarvittaessa kunnanjohtajan sijaisena.

Edellytämme sinulta virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Arvostamme hyviä yhteistyö-, organisointi- ja viestintätaitoja sekä kokemusta esimiestehtävistä. Työnkuva on laaja ja vaatii hyvää kokonaisvaltaista asioiden hallintaa. Pidämme tärkeänä positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta. Huomioimme tarvittaessa myös hakijat, jotka eivät täytä edellä mainittuja edellytyksiä.

Viransijaisuus täytetään 9.11.2022 alkaen ja kestää siihen asti, kunnes vakinainen viranhaltija palaa hoitamaan virkaansa kuitenkin enintään 1.9.2024 saakka. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin, osittaisen etätyömahdollisuuden ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tervolan kunta on savuton työyhteisö.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 7.10.2022 klo 15.00 mennessä. Työavain 470827. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset kelpoisuuden osoittavine liitteineen osoitteeseen Tervolan kunta, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä "hallintojohtaja".

Lisätietoja

https://tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Mika Simoska, p. 040 506 2928

Lisätietoja

Tervolan kunta, Hallinto-osasto

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat