test
Hallintojohtajan virka - Nurmeksen kaupunki

Uudistuva Nurmes hakee hallintojohtajan virkaan kunnallishallinnon ja henkilöstöjohtamisen asiantuntijaa. Hallintojohtaja johtaa kaupunginhallituksen toimialaa sekä vastaa henkilöstöhallinnosta.

Hallintojohtaja on johtoryhmän jäsen ja kaupunginjohtajan sijainen. Hän valmistelee osaltaan asiat kaupunginhallitukselle ja kaupunginvaltuustolle, toimii henkilöstöjaoston esittelijänä sekä ko. toimielinten sihteerinä. Hänellä on myös keskeinen rooli kaupungin henkilöstö- ja lakiasioiden hoidossa, vaalien järjestämisessä, työllisyyspalveluiden ja joukkoliikenteen koordinoinnissa, tiedotustoiminnassa sekä yhteistoiminnassa henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset:
- soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon

Eduksi luetaan:
- alan työehtosopimusten ja lainsäädännön tuntemus
- hyvä perehtyneisyys henkilöstöasioiden hoitoon
- yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- strateginen kehittämisote
- johtamistaito

Virka täytetään vakinaisesti mahdollisimman pian.
Hakijat voivat esittää oman kokonaispalkkatoivomuksensa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydenti-lastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee lähettää 1.2.2022 klo 15.15 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi - sivujen kautta. Hakijoiden tulee esittää haastattelussa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Asko Saatsi puh. 040 104 5001
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Hannu Pääkkönen puh. 050 017 2874

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Elinvoimapalvelut

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on noin 10.000 asukkaan kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat