Skip to main content
test
Hallintojohtajan virka - Limingan kunta

Haemme yhteistyökykyistä hallinnon ammattilaista kunnan HALLINTOJOHTAJAKSI

Olisitko sinä etsimämme huipputyyppi ja hallinnon osaaja, jolla ei hymy hyydy kiireen keskellä eikä paineen alla? Haluaisitko sinä työskennellä osana Limingan kunnan konsernipalveluita ja viedä osaltasi Liminkaa uusille poluille? Me tarjoamme Sinulle osaavat työkaverit, modernin työympäristön ja hyvän kehittämisilmapiirin, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti.

Hallinnon asiantuntijana vastaat mm. kunnanhallituksen ja -valtuuston valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, koordinoit konsernipalveluja sekä lainopillisia toimia, toimit hankintatiimin vetäjänä ja kunnanvaltuuston- ja hallituksen sihteerinä. Kuulut kunnan johtoryhmään ja osallistut konsernin strategiseen suunnitteluun sekä toiminnan kehittämiseen Sinun omien vahvuuksien mukaan.

Virkaan valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vaativista hallinto- ja esimiestehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä organisoimistaitoja, aktiivista kehittämisotetta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä modernia viestinnällistä osaamista. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan 16.10.2022 klo 12.00 mennessä https://www.kuntarekry.fi/. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Pekka Rajala 050 312 5000, pekka.rajala@liminka.fi

Lisätietoja

Konsernipalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat