test
Hallintopäällikkö / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluja työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme hallintopäällikköä Työllisyys- ja kasvupalveluihin vakituiseen toimeen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Hallintopäällikkö vastaa työllisyys- ja kasvupalvelujen palveluryhmän hallintoprosessien johtamisesta ja niiden kehittämisestä kaupunkistrategian, kaupungin hallintosäännön ja palvelualueen toimintasäännön mukaisesti yhdessä johdon ja esimiesten kanssa. Hän vastaa työllisyyden kuntakokeilun, Sote 2023 ja TE-palvelujen uudistukseen liittyvästä valmistelusta hallinnon osalta. Hallintopäällikkö tukee työllään palvelukokonaisuuksien työtä ja on keskeisesti mukana hallintoasioiden valmistelussa. Hän toimii tarvittaessa myös henkilöstöpäällikön sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakijalta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hallinnollista ja juridista osaamista. Vastuualueen toiminnan hyvä tuntemus on eduksi. Eduksi katsotaan myös valmius ja kyky muutosten läpiviemiseen, strateginen ja kokonaisvaltainen kehittämisote sekä kokemus esimiestyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyysjohtaja Regina Saari, puh. 050 346 9603.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyysjohtaja Regina Saari, puh. 050 346 9603.

Lisätietoja

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat