Skip to main content
test

Etsimme hallintopalvelusihteeriä Enontekiön kunnanhallituksen alaisiin hallintopalveluihin. Toimi täytetään 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hallintopalvelusihteerin tehtäviin kuuluu monipuolisia hallinnon toimistotehtäviä. Osallistut mm. kokouksien järjestämiseen, valmisteluun ja päätösten täytäntöönpanoon. Hoidat erilaisia kunnan kirjaamoon ja asianhallintaan liittyviä tehtäviä. Lisäksi hallintopalvelusihteeri osallistuu vaalien järjestelytehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto.

Tehtävässä edellytetään yleisesti käytössä olevien toimisto-ohjelmien hallintaa, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta työssä sekä erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta hallinnollisista tehtävistä. Saamenkielen taito katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintojohtaja Marja-Riitta Lukkari, p. 040-7396062

Lisätietoja

Enontekiön kunta
Osoite: Ounastie 165, 99400 Enontekiö
Enontekiön kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat