Skip to main content
test
Hallintosihteeri - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan palvelualueella on haettavana hallintosihteerin toimi. Toimen päätehtävänä on yhdyskuntatekniikan lautakunnan ja Kirkkonummen Vesi -liikelaitoksen johtokunnan sihteerin tehtävät, mm. esityslistojen kokoaminen, kokouskutsut ja kokousten organisointi, pöytäkirjanpitäjän tehtävät ja päätösten toimeenpano. Lisäksi hallintosihteerin tehtävään kuuluu tekninen avustaminen päätösten valmistelussa, muiden kokoussihteerien sijaistaminen sekä muita hallintoyksikön sihteerin tehtäviä. Hallintosihteeri toimii palvelualueen asianhallintaohjelman tukihenkilönä. Kokoukset ajoittuva ilta-aikaan, n. 1-2 kokousta / kk.

Tehtävä sisältää vaativia neuvonta- ja toimistotehtäviä kuten päätösten toimeenpanoa, viestintää eri yksiköiden ja viranhaltijoiden välillä ja muita yleishallinnollisia tehtäviä. Työ vaatii itsenäistä työskentelyä, oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva AMK-tutkinto tai soveltuva opistotason tutkinto. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja tiedonhallintataitoja, kokemusta vaativista tehtävistä ja syvällistä osaamista. Arvostamme tuntemusta asianhallintaan liittyvistä tehtävistä ja yleisten Office-ohjelmien hallinnasta. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Tehtäväkohtainen palkka on 2902,80 euroa/kk ja lisäksi huomioidaan KVTES:n mukainen työkokemuslisä.

Hakemukset toimitetaan 12.12.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 479952)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa suunnittelija Kia Forsell puh. 040-1269262 (tavoitettavissa virka-aikana, ei tavoitettavissa 23.11. - 1.12.)

Lisätietoja

YHDYSKUNTATEKNIIKAN PALVELUALUE, Yhdyskuntatekniikan yhteiset palvelut, Yhdyskuntatekniikan hallinto

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat