Skip to main content
test
Hallintosihteeri - Iitin kunta

Iitin kunta hakee hallintosihteerin sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hallintosihteeri avustaa kunnan johtoa hallinnollisissa tehtävissä yhdessä hallintopalvelujen muiden työntekijöiden kanssa.

Olennaisimpiin tehtäviisi kuuluvat mm.

- asiakaspalvelu ja sidosryhmäyhteistyö
- laskujen tarkastukset ja tiliöinti
- erilaisten päätöstekstien valmistelu
- esityslistojen ja pöytäkirjojen laatiminen sekä koonti
- päätösten täytäntöönpano, dokumentointi ja julkaisu
- taloushallinnon avustavat tehtävät
- elinvoima- ja resurssivaliokunnan, tarkastuslautakunnan sekä keskusvaalilautakunnan sihteerinä toimiminen
- luottamushenkilörekisterin ylläpito
- vaalien järjestäminen
- kunnan tilaisuuksien ja vierailujen valmisteleminen, järjestäminen

Lisäksi olet mukana hoitamassa kirjaamotoimintoja ja arkistointiin liittyviä tehtäviä, toimit tarvittaessa sihteerinä kokouksissa, osallistut tiedotteiden laatimiseen ja jakeluun sekä vastaat osaltasi intranet- ja internetsivustojen päivittämisestä. Tarvittaessa sijaistat asianhallinnassa ja asiakaspalvelussa.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, eduksi katsotaan tietämys kunnallishallinnon tai julkishallinnon alalta. Hallitset tavallisimmat Office365-työkalut ja olet tottunut käyttämään myös muita tietojärjestelmiä (esim. Dynasty10, CloudMeeting, Webropol). Osaat muuntautua erilaisiin tilanteisiin, omaat palveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja positiivista asennetta. Sinulla on myös erinomaiset suomen kielen suulliset ja kirjalliset taidot. Lisäksi arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, joustavuutta ja halua oppia uutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Tehtävänkuvaasi voidaan sovittaa oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Kelpoisuusehtona hallintosihteerin työsuhteeseen on alempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä on määräaikainen ja kyseessä on sijaisuus, joka kestää 31.3.2024 saakka. Sijaisuuden jatkuminen tämän jälkeen on myös mahdollista.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja työaikana on liukuva toimistotyöaika. Työhön sisältyy myös iltakokouksia. Työssä on osittainen etätyö mahdollisuus. Käytössä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään jättämään ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 19.2.2023 mennessä.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallinto- ja talousjohtaja Tuomas Rimpiläinen p. 040 481 8401, tuomas.rimpilainen@iitti.fi
Hallintosihteeri Henni-Leena Jaakkola p. 040 194 6048, henni-leena.jaakkola@iitti.fi (ma-to klo 9-15)

Lisätietoja

Iitin kunta

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen.


Osoite: Rautatienkatu 20, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat