Skip to main content
test
Hallintosihteeri - Rauman kaupunki

Hallintosihteerin rekrytoinnin hakuaikaa jatketaan 21.3. klo 15.00 asti. Aiemmin hakemuksensa jättäneet hakijat otetaan huomioon.

Haemme hallintosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rauman kaupungin sivistystoimialalle talouden ja hallinnon palvelualueelle. Talous ja hallinto -palvelualueella työskentelee 15 talouden, hallinnon ja muiden tukipalveluiden ammattilaista, jotka tuottavat erilaisia sisäisiä tukipalveluita sivistystoimialalla.

Tehtävä alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan määräaikaisella työsopimuksella tehtävään perehtymisenä sekä sen jälkeen sijaisuutena. Tehtävä jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1.9.2023 alkaen.

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluu erilaiset monipuoliset toimistotehtävät, sivistysvaliokunnan kokouksiin liittyvät tehtävät, kuten esityslistat ja pöytäkirjat, viranhaltijapäätösten valmistelutehtävät, oman tehtäväalueensa ohjelmistojen käyttö sekä toimialan yhteyshenkilönä toimiminen, osa-arkiston hoito, kokousten ja pienten tapahtumien käytännön järjestelyitä sekä asiakaspalvelu. Hallintosihteeri työskentelee asianhallinnan poikkihallinnollisessa tiimissä.

Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, joustavuutta, organisointitaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä TWeb-asianhallintajärjestelmän ja Valmu-kokoushallinnon tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä riittävä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja tiedonhallintaan. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhdeasiat määräytyvät Kvtes:n mukaan. Palkkaus on Kvtes:n mukainen, tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2579,21 euroa. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).

Lisätietoja

http://www.rauma.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
talous- ja hallintopäällikkö Henri Seppänen, henri.seppanen@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, sivistystoimiala, PL 113, 26101 Rauma, kuoreen tulee merkitä; "Hallintosihteeri, RAU-25-22-23".
Alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, talous ja hallinto

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat